online vásárlás

-0001.11.30. 00:00 | Online vásárlás |

Az internet fejlődésével és egyre nagyobb körű terjedésével egyre több szolgáltatást vehetünk igénybe az interneten melyek nagyban megkönnyítik az életünket.

Mért jó az online vásárlás ?

online vásárlás

Biztos minden háziasszony átélte már a hipermarketek őrületében a fél napos bolyongást mellyel egy bevásárlás során szembesülünk mert az óriás méretű áruházakban minden termék úgy van elhelyezve hogy egy átlagos bevásárlás alkalmával is körbe kel járnunk az egész üzletet mire mindent megveszünk, mert a leggyakrabban vásárolt termékeket nagy távolságra helyezik el egymástól. Ez egy reklámfogás melynek révén felkívánják hívni a nehezebben eladható termékekre is a figyelmünket.

Viszont akit ez nem érdekel és szeretne nyugodt körülmények között otthonról a fotelben ülve mindet megvásárolni amire a háztartásban szüksége van válassza az online vásárlást. Amely tényleg kényelmes és az internet világában talán az egyik legjobb fejlesztés mely a kényelmünket szolgálja.

Az online vásárlással szinte mindent megvásárolhatunk legyen szó műszaki cikkről, élelmiszerről, ruháról, könyvről, építőanyagról, állateledelről, vegyi árúról, kerti gépekről és egyéb lakberendezési tárgyakról.

Hogyan működik az online vásárlás ?

A legtöbb esetben egy Web áruházról van szó viszont léteznek olyan cégek is ahol online regisztráció után telefonon is rendelhetünk. A Web áruházakban a termékek közt böngészve általában minden fontos információt közölnek velünk és képen meg is nézhetjük az adott terméket, mely ha elnyerte a tetszésünket betehetünk a kosarunkba úgy mint a boltba. A legtöbb cégnél regisztráció után tudunk vásárolni melyben szükséges megadnunk nevünket az email címünket telefonszámunkat és a szállítási címet melyet természetesen titkosan kezelnek majd. Az online vásárlás után általában e-mailben elküldik a rendelésünket és a megrendelésünk véglegesítéséhez felhívnak telefonon és egyeztetik a  szállítási időpontot. A megvásárolt termékeinket általában másnapra ki is szállítják melyeket ilyenkor kel kifizetni, a szállítási költség cégenként változó de egy bizonyos érték elérése után ingyenes is lehet.

Ha ilyen egyszerű, mért nem vásárol mindenki az interneten ?

online vásárlás

Talán azért mert nem ismerik elegen és nem tudják milyen egyszerű, mivel viszonylag kisebb rá az igény igy magyarországon nem is fejlesztették ki oly mértékben és e miatt bizonyos termékeket nem tudunk így megvenni ugye van amit muszáj felpróbálni, és bizonyos élelmiszereket sem lehet online vásárlással megvenni mivel az eladok nem vállalják a könnyen romlandó és sérülékeny élelmiszerek szállítását. Pedig Milyen jó lenne egy olyan online áruház mint az Auchan ahol minden élelmiszert és háztartási cikket megvehetnénk az internet segítségével..

Viszont a műszaki cikkek terén hatalmas a kínálat és szinte mindent megvehetünk így. Tehát használjuk ki  az online vásárlás előnyeit.

Online Vásárlás és az MLM

Bizonyos mlm cégeknél végezhető tevékenység is abból áll hogy online vásárolunk élelmiszereket különbféle gyógyászati, termékeket, vitaminokat táplálék kiegészítőket, vagy bármely egyéb terméket.. Ha elérjük azt az összeget vásárlásaink során amivel már csatlakozhatunk a programhoz, beléphetünk a nagy Mlm üzletbe. Melyben lehetőségünk lesz a céget reklámozni és ezáltal jelentős kedvezményekhez jutunk majd, a legtöbb mlm program vásárlói hálózat építésből áll melynek az a lényege hogy reklámozzuk a szolgáltatót és aki ez általunk tett ajánlásra regisztrál és vásárol is az után mi jutalékot kapunk. Az üzletelés lényege az hogy mimnél több aktív online vásárlót legyen aki szintén reklámozza a céget és az ö általa érkező ügyfelek jutalékából is részesedést fogunk kapni.

A cél az hogy mimnél több aktív online vásárlónk legyen, ez jó a cégnek is és nekünk is mert minden megvásárolt termék után jutalékot kapunk. Egy hátrány az hogy általában a legtöbb mlm cég kötelez minket is az állandó vásárlásra. Ez azt jelenti hogy ahhoz hogy a mások vásárlásai uttán mi is részesülhessünk a bevételekből minden hónapban egy előre meghatározott összegért vásárolnunk is kell (persze ha olyan termékeket veszünk meg így ami a mindennapi használatban amúgy is szükséges ez sem gond..)

Továbbá nagyon sok jót lehet hallani egyes mlm programokról, habár nem lehet vele hónapok alatt milliókat keresni de hosszú távon nagyon kifizetődi lehet. Mivel a jó üzletet is be kel ahhoz járatni hogy megfelelő bevételt termeljen. Ha ügyesen és kitartóan dolgozunk akkor egy két év alatt kisebb vagyonra is szert tehetünk itt minden a mi elszántságunkon múlik és persze azon, hogy van e kedvünk ilyesmivel foglalkozni és be tudunk e elég aktív online vásárlót szervezni.. Azt szokták mondani a bátraké a szerencse..
online 

vásárlások